Overslaan naar inhoud

Nooit meer eindeloos zoeken naar je notities!

Nooit meer eindeloos zoeken naar je notities!

Maar, wacht even. Hoe vind je je notities terug? En vooral, hoe vind je je notities snel terug? Niemand heeft tijd om eindeloos te zoeken in schriften, alle pagina’s om te slaan om die ene aantekening te vinden, dat krabbeltje dat destijds zo onbeduidend was, maar dat nu zo belangrijk is geworden of die datum van de kroning van Hendrik IV die je net voor je tentamen zou willen kunnen vinden.

Je wist het waarschijnlijk niet, maar iemand die schriften gebruikt kan er van 1 tot 10 stuks per jaar nodig hebben, afhankelijk van het soort gebruik. Wetende dat een schrift gemiddeld tussen de 96 en 180 pagina’s bevat, kun je in een jaar tijd tot 1.800 pagina’s aan handgeschreven notities schrijven. Ongeveer 7 boeken. En aangezien een pagina minimaal 36 regels kan bevatten en de regels ongeveer tien woorden kunnen bevatten, schrijf je tussen 600.000 en 700.000 woorden per jaar. Meer dan een woordenboek. Beter zelfs, je schrijft net zoveel worden als 3 woordenboeken.

Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration - Inspiration -

VIND MET SCRIBZEE ALTIJD DE NOTITIES DIE JE AAN HET ZOEKEN BENT

In de kern van de SCRIBZEE-applicatie zit een krachtige, gemakkelijk toegankelijke en vooral zeer efficiënte zoekmachine. Elke keer dat je een van je notitiepagina’s scant, ondergaat het een onzichtbare computerverwerking die bestaat uit het extraheren van alle handgeschreven woorden en ze toe te voegen in een enorme database die specifiek is voor elke SCRIBZEE-gebruiker. Wanneer je een of meerdere trefwoorden invoert en op “Zoeken” klikt, zal SCRIBZEE alle pagina’s die dat trefwoord bevatten doorzoeken en deze binnen enkele seconden op het scherm weergeven.

Maar, nu denk je’niemand kan mijn handschrift lezen’… Je hebt zelf zelfs moeite om het te ontcijferen. Maak je geen zorgen, SCRIBZEE heeft miljoenen lettercombinaties in de belangrijkste Europese talen geanalyseerd . Hoe werkt het? Dankzij kunstmatige intelligentie en een technologie die handschriftherkenning wordt genoemd, worden je woorden omgezet in computerleesbare tekst. Al je notities zijn geïndexeerd, zelfs die van het begin van SCRIBZEE in januari 2017, toen we onze eerste stappen op de markt van smartphone-applicaties zetten.

Dus, al je pagina’s, je schriften, je woorden zijn overal in je smartphone bij je. In plaats van het gewicht van het papier in je tas te dragen, hoef je de applicatie alleen maar te openen op je smartphone of op de webversie van SCRIBZEE. Al je ideeën, je diepste gedachten, je vergaderingsnotities, je lessen, je huiswerk, je revisies zijn er, klaar om naar je toe te komen als je het nodig acht om ze te zoeken. Niets is kwijt. Vind alles wat je geschreven hebt terug dankzij SCRIBZEE.

HOE WERKT HET?

Wanneer je een zoekopdracht uitvoert, doorzoekt SCRIBZEE eerst de handgeschreven tekst van je gescande documenten. Als er resultaten worden gevonden, worden deze op het scherm getoond. Je notities en dossiers worden 24 tot 48 uur na de scan toegevoegd aan de handgeschreven zoekopdracht.
Als er geen resultaten worden gevonden via het zoeken in de handgeschreven inhoud, voert SCRIBZEE een zoekactie uit in de titel van de gescande documenten. Als er resultaten worden gevonden, worden deze op het scherm getoond.
In alle gevallen zijn de getoonde resultaten gekleurd om aan te geven hoe sterk elk resultaat overeenkomt met de zoekopdracht. Heb je te veel resultaten? Je kunt een reeks data invoeren in je zoekopdracht om je zoekopdracht te verfijnen. Wil je je notities nogmaals doorlezen zonder ze te markeren? Je kunt het wissen door te drukken op het oog-pictogram in de menubalk onderaan het scherm.

Je kunt ook zoeken vanaf de webversie van SCRIBZEE op je PC, Mac of tablet door in te loggen op https://app.scribzee.com/ met je SCRIBZEE account login en wachtwoord.

Met SCRIBZEE raak je je notities niet meer kwijt, zoek je niet meer naar je notities en verspil je vooral geen tijd meer met het zoeken naar je notities. Je hoeft geen tags meer toe te wijzen om ze te vinden, elk woord wordt automatisch een tag. Je regelt je notities, en je beheert ze op de meest efficiënte manier door ze te scannen met SCRIBZEE om ze alle mogelijkheden van het digitale tijdperk te geven.

Deel

Your email address will not be published. Required fields are marked *